هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى ملك الحب(( للحب وعن الحب ))
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Harry potter
برنس المنتدى_ رئيس رابطة النادى الاهلى
برنس المنتدى_ رئيس رابطة النادى الاهلى
Harry potter


عدد المساهمات : 162
تاريخ التسجيل : 21/07/2009
العمر : 33

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: احلي مكرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ   احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Icon_minitimeالإثنين أغسطس 03, 2009 4:43 am

بسم الله الرحمن الرحيم



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




المقادير المطلوبة

مكرونة مسلوقة..صلصة الباشميل..لحمة مفرومة معصجة..جبنة موزوريلا مبشورة



احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_dpe8dcby


الان لعمل اللحمة بستخدم..بصلة مفرومة..لحمة مفرومة...بندورة مفرومة ..فصين ثوم مدقوقين و صلصة طماطم و ممكن خضار مشكلة انا هنا استخدمت ذرة مفرزة..و طبعا ملح و فلفل اسود و بهار و اوريجانو

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_lqt9l8qf

طريقة عمل اللحمة..

بنحمي الزيت عالنار ثم نضيف البصل المفروم و نقلب قليلا الى ان يذبل

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_txzcaeme

نضع اللحمة فوقه و نقلب جيدا

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_q599y00o

تترك الى ان يتغير لونها الى اللون البني نضيف الثوم و نقلب


احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_bmt55bv2

ثم البندرة و تقلب جيدا

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_dex0b5lx

ثم الذررة و نقلبها و تترك الى ان تذبل البندورة

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_7sx2n77q

ثم نضيف الصلصة

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_avurr7rm

و تترك على النار الى ان تتسبك و تصبح جاهزة

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_anfokn6k

لعمل البشاميل نحتاج الى:
كوب طحين تقريبا 7 ملاعق كبيرة..ليتر من الحليب اي تقريبا اربع اكواب..مكعبين ماجي و زبدة..ملح و فلفل اسود و اوريجانو

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_0nlyar0f

نضيف الطحين مع الحليب عالبارد


احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_wxe6zizf

يوضع على النار و نحركهم بالمضرب السلك الى ان يذوب الطحين تماما و يختفي


احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_3e9rkwf5

بعد ان يسخن بقليل نضيف الماجي و الملح و الفلفل الاسود و الاوريجانو و طبعا ما بنتركها ابدا نستمر بالتحريك حتى ما تتكتل

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_47cgab39

نضيف الزبدة

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_d3d23b6o

و نستمر بالتحريك الى ان يثخن قوام البشاميل هكذا

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_iqehhqjg

ترفع من على النار

و الان التطبيق اللحمة جاهزة و البشاميل جاهز ..

نضع المكرونة المسلوقة في طبق عميق او قدر و نضيف فوقها نصف كمية البشاميل

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_bzn0dx6p

نقلب المكرونة مع البشاميل جيدا حتى يمتزجو و ممكن اضافة القليل من الجبنة معها


احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_tbp5vzqf

نحضر صينية الفرن ندهنا بقليل من الزبدة و نغطي قاع الصينية و الحواف بالبقسمات

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_hr7ervxc

نضيف طبقة من المكرونة

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_l5qjnbx0

ثم نفرد فوقها اللحمة

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_684aet27

ثم طبقة المكرونة


احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_ht35xe25

و نغطيها تماما

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_luyk4zhk

ثم باقي صلصة البشاميل هكذا

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_0qviuzv7

نوزع الجبنة المبشورة فوقها

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_287rt39l


ندخلها فرن ساخن لمدة نصف ساعة او اكتر الى ان تتحمر الاطراف


احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_jzxppgbp

نفتح الشواية و نحمر الوجه

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_tiu9eby0

نتركها تبرد شوي قبل التقطيع

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_fd48em5m

تقطع

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Get-8-2009-Giantup_CoM_5xv4fh3g

وبالهنا والشفا اااااااااااااااا lol! lol! lol! lol! afro
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
BoB_2010
اميرة المنتدى
اميرة المنتدى
BoB_2010


عدد المساهمات : 70
تاريخ التسجيل : 21/07/2009
العمر : 32

احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ   احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ Icon_minitimeالإثنين أغسطس 10, 2009 5:45 am

تسلم إيدك يا أحمد ههههههههههههههههههههههههههه

شكلها حلو قوي lol!
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
احلي مرونة باشميل لاحلي اعضاء ف المنتدي من احمد ف المطبخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» احمد ف المطبخ
» محشي ورق العنب من احمد ف المطبخ
» مين اللي هيكنس المنتدي؟
» احلي مسجات ترسلها لحبييبتك
» احلي مسجات ترسلها لحبييبتك

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: منتدى اخبار المراة :: منتدى مطبخك المفضل-
انتقل الى: